SDC Promo

5-9-2017 door Walther 

Teamfoto SDC Tja, toen ik gevraagd werd om ea voor de presentatiegids van SDC Putten te fotograferen merkte je dat er nog niet eerder professioneel was nagedacht over fotografie. Als je een gids wil vullen met foto's van het seizoen is het handig om daar bij aanvang het seizoen al mee te beginnen bijvoorbeeld ;)

De beste foto's maak je vaak niet als je een kruis in je agenda zet, de beste foto maak je met de juiste voorbereiding! Door creatief met u mee te denken help ik om tot de beste platen voor uw specifieke toepassing te komen. Een foto voor een banner van een website is wat anders dan een achtergrondfoto voor een blad waar nog tekst overheen moet.

Nood aan de man?

Een 'zomerse cover' in februari moeten fotograferen omdat in maart gedrukt moet worden? Als de nood aan de man is help ik u uit de brand met wat photoshop en creatief licht.

Maatwerk

Stockfoto's zijn super handig maar kent u ook die 'Nutella kinderen' ? Ze lachen wel, maar er is toch iets vreemds aan, het zijn niet de mensen die u en ik dagelijks tegen komen. Maatwerk zie je altijd!
     

Beeldbewerking?

Iets schieten wat eigenlijk niet kan? Er is altijd een oplossing!

Ook toe aan een professionele aanpak van fotografie? Bel 06-51622256 of mail me op walther[at]siksma.nl voor een vrijblijvend oriƫntatiegesprek!