Presentatiegids SDC 2017

5-9-2017 door Walther 

Hij is klaar de presentatiegids van SDC ! Hij kwam wat ad hoc tot stand door een nieuw team, pas nadat het seizoen eigenlijk al voorbij was. Er moesten dus wat hobbels genomen en ik had natuurlijk geen eindeloze archieven met voetbalfoto's van andere teams dan waarin zoonlief had gespeeld. Dus met wat schrapen, nieuwe teamfoto's en de vormgeving door Sandra van Signatures is uiteindelijk toch een super presentatiegids tot stand gekomen: met elkaar hebben we echt wel wat onderscheidends neer kunnen zetten! Pixelpeeper als ik ben erger ik me natuurlijk wel wat aan de kwaliteit van de foto's die ik zelf niet gemaakt heb. Datzelfde gold natuurlijk voor Sandra die ook niet van alle advertenties fatsoenlijke logo's of beelden had. Maar goed, dit was een belangrijke stap in een meer professionele uitstraling van de club, met voldoende voorbereiding kunnen we dit volgend seizoen vast gaan overtreffen!