Extra domeinen

Ik ben redelijk allround in fotografie maar heb toch zo m'n voorkeuren en specialisaties. De bijbehorende beelden lopen qua stijl soms redelijk uiteen. Ik heb daarom toch maar wat extra domeinnamen en landingspagina's gemaakt, toegespitst op bepaalde typen fotografie.
Het is geen geheim dat ik een zwak heb voor watersport. Voor watersportfotografie was nog een domeinnaam vrij dus het was niet onlogisch om watersportfotograaf.nl te claimen. Omdat ik zelf surf is surffotografie extra gaaf om te doen, dus snel surffotograaf.nl geclaimd om m'n surffotografie te promoten.
Recreatiefotografie ben ik eigenlijk vanzelf ingerold. Het is best een listige specialisatie nog want je wilt wel dat er mensen zichtbaar zijn maar als je niet met modellen werkt moeten die ook weer niet al te nadrukkelijk herkenbaar in beeld. Het domein recreatiefotograaf.nl was ook nog vrij zodat ik daar wat recreatie gerelateerde beelden kan laten zien.
Evenementen fotografeer ik eigenlijk documentair: ik wil de sfeer vangen en de mensen laten zien, de microsite ervoor is eventfotograaf.net