Update website

Tja, een website is wel erg 2014 en ik merk dat ik de laatste tijd redelijk wat op instagram en facebook plaats en m'n website minder vaak bijwerk. Echter de beeldkwaliteit van facebook is wel belabberd, instagram's resolutie is laag en van andere formaten van dan vierkant blijft weinig over.

Als fotograaf groei je natuurlijk ook: als ik foto's van een aantal jaar terug bekijk ben ik daar lang niet meer zo trots op als destijds. De timing is ok maar met de kennis en apparatuur van nu zou ik ze nu toch echt beter kunnen maken dan toen. Dat is prima: zonder groei zou voor mij de uitdaging er ook af zijn. Dit is wel het moment om eens te schiften in materiaal, oud spul wil ik niet eeuwig meeslepen. Op deze nieuwe website heb ik de albums dan ook niet meer opgenomen. Nu is al dit materiaal nog gewoon op m'n flickr te zien, gerangschikt op album.

Misschien dat ik nog wel eens album functionaliteit met bestel/download optie toe ga voegen maar voor nu is dit het. Het laat ook wel m'n motto zien: geen kwantiteit maar kwaliteit of zoals de Duitsers zo mooi zeggen "In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister" En af is hij nog niet, er zouden wat media queries moeten komen om bij lagere resoluties ook lagere resolutie beeld te downloaden en ook op SEO-gebied is nog flink wat werk te verrichten. Maar stap één is gezet: afscheid van de oude albums, nu voorwaarts met nòg beter materiaal!