Eerste inzet DJI Mini 2 drone

21-3-2021 door Walther 

Toch wel geinig als je met een drone je eigen behind the scenes foto's kunt maken 🙂
Ik verwachtte op voorhand geen wonderen van de fotokwaliteit van de DJI Mini 2 drone. Zo'n kleine sensor komt natuurlijk nooit in de buurt van de beeldkwaliteit die ik gewend ben van mijn Canon camera's. Maar met de nieuwe Super Resolution functie van Adobe Camera Raw valt er zeker nog wat uit te peuren.
De eerste inzet was een paar weken geleden bij een mooi dagje schieten voor AVM / VVM (waar ik normaal met mijn IT pet ipv met de foto pet kom). Mooi om eens van dichtbij te zien hoe deze mannen met grote machines omgaan trouwens! Ik verwachtte alleen behind the scenes foto's met de drone te maken, maar er bleken zeker wat bruikbare shots bij te zitten.
Voltijds dronepiloot ga ik niet worden, maar het blijkt absoluut een leuke toevoeging met wat andere perspectieven, ook handig voor het verkennen van urbex locaties schat ik zo...

drone foto 1

drone foto 2