BLOG 2024

Canon R5 mark II vandaag aangekondigd

17-7-2024 door Walther 

Vandaag is de langverwachte Canon R5 mark II aangekondigd. 
Niet extreem veel veranderingen, wel een nieuwe sensor en een totaal vernieuwd AF systeem. En een flinke prijsstijging schat ik. Eerst maar de eerste reviews afwachten om te zien of preorderen de moeite waard is.

Onweer boven Putten

9-7-2024 door Walther 

Even snel voor de regen uit met de Mavic 3 vanuit de achtertuin omhoog.

Onweer boven Putten,juli 2024

Shkodër meer Albanië

2-6-2024 door Walther 

Even de drone opgelaten bij deze verlaten villa aan het Shkodër meer in Albanië, wat een schitterende locatie zo met avondlicht!

Foto 1

Foto 2

Koeltorens in Albanië

30-5-2024 door Walther 

Een reuzekoeltoren fotograferen stond al een poos op mijn verlanglijstje. In Nederland is de kans daarop nihil, in België weet ik er één, maar het was er nog niet van gekomen die te pakken. In Albanië vond ik er zomaar twee waar je ook nog makkelijk bij kunt, in Fier en later ook in Korë. Blij mee!

Koeltoren in Koce

Koeltoren in Fier

Koning Zogs zomer residentie

28-5-2024 door Walther 

De zomer residentie van koning Zog in Dürres, Albanië.

Foto 1

Foto 2

Henrichshütte, Hattingen

13-4-2024 door Walther 

Tijdens een kort weekend tripje met mijn vader hebben we ook de oude hoogoven Henrichshütte in Hattingen ff aangedaan. Het blijft fascinerened die oude technologie en die mooie kleuren van de zon op roestig ijzer! 

LWL Industriemuseum

Foto 2

Betonsafari Eindhoven de bruutste met Oostblog

22-3-2024 door Walther 

Afgelopen vrijdag heb ik een met een groepje betonliefhebbers een prachtige wandeling gemaakt langs allerlei betonnen objecten in Eindhoven. Het tripje was georganiseerd door Martijn Haan van Oostblog.info , co-auteur van het prachtige boek BRUUT - atlas van het brutalisme in Nederland. Me even heerlijk kunnen laven aan bruut beton!

Meer foto's in dit flickr album.

Foto 1

Evoluon