BLOG Juni 2015

Puttense sportmarathon 2015

27-6-2015 door Walther 

Vrijdag 13:00 uur: Final gearcheck Puttense sportmarathon 2015
T minus one hour, final gearcheck Puttense sportmarathon 2015

Zaterdag 19:00 uur: ruim 30 uur in touw geweest, alleen twee powernaps van elk een uurtje kunnen pakken. Bijna alle onderdelen kunnen fotograferen en gigaveel materiaal geschoten.Voor de sporters is het nu klaar, mij rest nog de taak het mooiste materiaal uit te zoeken en na te bewerken. Dat kost tijd, dus geduld, ik ga eerst wat slaap inhalen en de loop van de week wat meer materiaal bekijken.
Donderdag: kids en volwassenen staan er inmiddels op. Wat mij betreft de mooiste plaat van PSM2015 is deze van het touwtrekken bij de opkomende zon:
  
Touwtrekken Puttense Sportmarathon 2015

Voel je vrij deze foto's onaangepast onder deze voorwaarden te gebruiken, delen of verspreiden. mits je dat niet commercieel doet, een backlink wordt altijd op prijs gesteld. Alle andere vormen van gebruik, high res versies etc, neem even contact op!

Ghosts of Speed online beschikbaar

15-6-2015 door Walther 

Dit project, een film over speedsurfen, was in 2012 voor mij eigenlijk de aanleiding om fotografie en film wat serieuzer op te pakken. Als tweede cameraman veel tijd en energie in dit project gestoken, zelf helaas te weinig gesurfd maar sindsdien veel geleerd, contacten gelegd, vrienden gemaakt en bovenal enorm veel lol gehad! Los van het schieten waren er veel uitdagingen te overwinnen zoals camera gear overzwemmen, materiaal zout-, water- en stofvrij zien te houden, door de blubber sjouwen, camera's stil zien te houden bij 50 knopen wind etc.
Geweldige samenwerking met initiator Angelo Pecere en muzikaal genie Bluman ! Zonder Jan Hendrik de Bruin, Luc Salomons en talloze andere vrijwilligers was het geheel niet van de grond gekomen, een mooi project om op terug te kijken!
Vanaf vandaag is de volledige versie online beschikbaar op vimeo!