Workshop Richard Terborg @ studio 34X

Wat een geweldig dagje, de workshop van afgelopen zaterdag in Almere! Toplocatie, prachtige modellen, kleding, styling en natuurlijk een aanstekelijk enthousiasme van Richard 'hiep hieper' Terborg!  Bekende en nieuwe gezichten gezien, nieuwe contacten en ideeën opgedaan en gaaf om te zien hoe iedereen z'n eigen creativeit legt in zijn/haar foto's. 
Bij sport, documentair en zakelijke fotografie sta ik inmiddels m'n mannetje wel, maar fashion en het aansturen van modellen is toch wel weer een ander dingetje. Goed om weer even uit de comfortzone te stappen en geïnspireerd te raken. Ik probeer meestal een scene/verhaaltje te verzinnen zodat er wat gebeurt in de plaat. Dat is soms wel wat listig op commando op te roepen, zeker als je kort de tijd hebt. Meestal komt het bij mij wel uit op iets duisters of juist humoristisch, in dit geval een combinatie. Als je eenmaal een idee hebt en met elkaar lol hebt om de situatie, dan komt de foto vanzelf!
Michiel is natuurlijk fantastisch uitgerust in studio 34X, geen enkel probleem als je bv acuut bokshandschoenen of een strijkbout nodig hebt :) Van Myrna heb ik ook een paar hele mooie foto's kunnen maken, die wil ik proberen te verwerken in een beetje Brooke Shaden achtige composiet foto, dus dat gaat nog wat tijd kosten. Met een team is het resultaat meer dan de som der delen, top om dat weer te mogen beleven!

Modellen: Minga Macaia, Myrna van Maenen, Richard Terborg
Kleding: Sannie van der Horst/Skeletons in the Closet Clothing and Corsetry
Mua: Whitney Krokké
Haar: Jess vd Zee
Locatie: Studio 34X van Michiel Fisher / workshop Richard Terborg
Concept & fotografie: Walther Siksma
Extreme ironing
Minga en Ronald gaan ff los :)