The Real Trip 2017 Aftermovie

Tja, ik wilde tijdens The RealTrip 2017 aanvankelijk alleen wat behind the scenes beelden maken. Gewoon door een actioncam op m'n camera te zetten om te kunnen laten zien hoe het er voor mij uitziet vanachter de lens. Ik was daar vooral om te fotograferen en daar ligt mijn passie ook. Jeroen Helmers​ had wat beelden vanuit een andere hoek gemaakt, ik had zelf nog wat gimbal beelden vanaf de rib en opeens liep het toch wel uit de hand: Jelle Klaver​ had namelijk super drone shots en de gopro beelden vanaf de jetski door Twan Verseput​ bleken ook heel vet. Kortom, opeens was er zoveel bewegend materiaal dat we daar toch wat meer mee moesten. Het was een flinke klus maar nu is er dan toch een heuse aftermovie van #TheRealTrip2017 ! Voor het echte filmische gevoel had ik natuurlijk zoveel mogelijk met DSLR moeten filmen, maar ja zowel fotograferen als filmen is toch wel een dingetje. Uiteindelijk moet je prioriteren: video heeft zeker zijn charme maar fotografie blijft voor mij toch wel het mooist.

#TheRealTrip2017 aftermovie from Walther Siksma on Vimeo.