Selfie project 52 2016, week 2 Be careful what you cook

10-1-2016 door Walther 

Selfie project 52 2016, week 2: "Be careful what you cook"


Behind the scenes: deze foto is genomen met een fisheye lens, de kreeft is een winkeldecoratie. Ik had het idee in mijn hoofd maar bleek geen pan te hebben die groot genoeg was. Zowel de kreeft als de camera moesten er immers in, en ook nog onder de juiste hoek. Uiteindelijk heb ik de springvorm van de appeltaart als "pan" gebruikt, het ging me uiteindelijk alleen om de randen. De ontbrekende wand van de pan heb ik erbij gephotoshopt. Eén flitser los van de camera liggend op het fornuis gebruikt, de afzuigkap reflecteerde genoeg licht terug in de "pan". Om het shot te krijgen heb ik wel wat moeten smokkelen met de hoek van de camera, recht van onderuit de "pan" lukte niet icm met de kreeft (dat had wel de perfecte cirkel van een geloofwaardige pan opgeleverd).