BLOG 2012

Review GOS speedsurfing blog

Erik Loots heeft een mooie review van Ghosts of speed geplaats op zijn speedsurfing blog.

Volle bak bij premiere

8-12-2012 door Walther 

Ondanks het slechte weer werd de premiere in Groningen goed bezocht: volle bak en perfect georganiseerd door surfcenter! Wel heel apart om het eindresultaat nu ook groot beeld te zien!
Ik had me wel een beetje verkeken op een dubbelrol: ik wilde graag met iedereen bijpraten maar ik wilde ook graag wat foto's maken. Volgende keer toch maar voor één van beide rollen kiezen :)
De overnachting in Groningen en napraten met Angelo en Bluman was wel erg gezellig. Ook de dames en kids hebben er van genoten en zaterdagmorgen kon ik op de markt in Groningen nog wat kleurrijke plaatjes schieten.

Premiere Ghosts of Speed

1-11-2012 door Walther 

Op 7 december is de premiere van Ghosts of Speed in de Wolff bioscoop in Groningen. Mogelijkheid tot onbeperkt eten/drinken vooraf, GoPro film festival en aansluitend de premiere. Kijk hier voor meer details...

Promo SDC E5

1-10-2012 door Walther 

Hij is klaar het promofilmpje voor SDC E5!

SDC Putten E5 promo from Walther Siksma on Vimeo.

Foto's bij artikel in Surf magazine

10-9-2012 door Walther 

Tijdens het filmen voor Ghosts of Speed voer Jurjen van der Noord een super gps record op The Brace. Een aantal van mijn foto's staan bij het artikel in de Surf Magazine en een interview met Jurjen staat op de site van Starboard. Nog een wonder dat ze er zo uit zien, want ik al mijn settings nog op video staan toen het tij al opkwam en ik me realiseerde dat niemand anders foto's had gemaakt....

Ik blog dus ik besta?!

5-9-2012 door Walther 

Mijn oorspronkelijke blogger account heb ik al een poos geleden gesloten: het bleek dat facebook eigenlijk geleidelijk deze rol ging overnemen. Bij de introductie van deze site heb ik toch maar besloten om hier af toe wat fotografie gerelateerde zaken te bloggen.